Уряд призначив тимчасового міністра культури

2258 0
Світлана Фоменко була заступницею Володимира Бородянського.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Тимчасовою очільницею Міністерства культури, молоді та спорту призначили Світлану Фоменко, яка була заступницею попереднього міністра Володимира Бородянського. Про це йдеться на сайті Мінкультури.

Читайте також: «Нові обличчя» Кабміну. Хто вони

Також зазначено, що перший заступник міністра – Анатолій Максимчук, заступники міністра – Ірина Подоляк, Володимир Шумілін та Олексій Сівірін. Державний секретар – Артем Біденко. Хоча днями колишня нардепка зі Львова Ірина Подоляк повідомила, що йде у відставку з посади заступниці міністра.

Світлана Фоменко з 2004 по 2006 роки була радницею гендиректора Генеральної дирекції Київської міської ради з обслуговування іноземних представників. З 2013 року – начальниця управління міжнародного співробітництва Міністерства культури. З серпня по грудень 2014 року вона була заступницею міністра культури з питань європейської інтеграції. У квітні 2016 року обійняла посаду першої заступниці міністра культури.

Перед цим уряд призначив тимчасових міністрів освіти й економіки: Юрія Полюховича та Павла Кухту відповідно.

Читайте також: Люди прагнуть сильної влади і руки в управлінні державно. Бекешкіна про тренди соціології

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада, відправила у відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука і схвалила склад нового уряду. Також депутати призначили львів’янина Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України.

Додамо, що Володимир Бородянський та міністр розвитку економіки і сільського господарства Тимофій Милованов відмовились працювати в новому уряді через розділення їх міністерств.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!