Київ

В Бучанському районі частково відсутнє електропостачання

538 0
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Через пошкодження обладнання в Бучанському районі частково відсутнє електропостачання. Про це повідомила Бучанська міська рада.
 
«В Бучанському районі частково відсутнє електропостачання. Причина – пошкодження обладнання, через що неможливо передавати енергію для всіх мешканців цих районів», - йдеться у повідомленні. 
 
Перевірити графік вимкнень можна на сайті ДТЕК
 
 
Нагадаємо, у зв'язку із ракетною атакою на Київ 9 березня вранці в місті та області застосовувались превентивні відключення електроенергії. Близько 9 години ранку екстрені відключення світла було скасовано. Однак через перенавантаження однієї з ліній екстрені відключення ще діяли в частині Голосіївського, Солом'янського та Святошинського районів. 11 березня всі відключення в Києві  скасували.
 
Станіслав Нестеренко
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!