Київ

В Дарницькому районі Києва понад 40 будинків обладнали незалежними джерелами живлення

554 0
ОСББ та ЖБК можуть повернути 75% вартості обладнання
Фото: КМДА

Фото: КМДА

41 будинок у Дарницькому районі скористався програмою відшкодування витрат на обладнання автономним джерелом електричної енергії. Про це повідомила Дарницька РДА.

«Уже 41 багатоквартирний житловий будинок отримав 2013261,95 грн часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії», - йдеться у повідомленні.

В РДА нагадали, що 75% вартості генераторів бензинових, дизельних, газових, сонячних зарядних станцій, інверторів та інших автономних джерел електричної енергії (але не більше 80 тисяч гривень вартості придбаного обладнання) можна отримати компенсації згідно з рішенням Київської міської ради від 10.11.2022 № 5586/5627.

Нагадаємо, у цьому році Київ передбачив 9 млн грн у рамках програми «теплі кредити» для будинків ЖБК і ОСББ. Програма дозволяє мешканцям багатоповерхівок відшкодовувати 30% тіла банківського кредиту, що взятий для виконання енергоефективних робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!