Київ

В Ірпені демонтували залишки зруйнованих росіянами будинків

813 0
Загалом у громаді прибрали залишки 20 зруйнованих приватних будинків.
Фото: Ірпінська міська рада / Telegram

Фото: Ірпінська міська рада / Telegram

В Ірпені продовжують демонтувати приватні житлові будинки, які були зруйновані внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. В Ірпінській міськраді повідомили, що в місті демонтували ще 20 будинків в рамках співпраці між Ірпінською міською радою і ПРООН за фінансування Уряду Японії.

Загалом станом на 28 квітня демонтовано вже 80 приватних будинків. Також повністю розчищено території та вивезено будівельне сміття.

Читайте також: ГО з Нідерландів допоможе відбудувати два будинки в Ірпені

У міськраді зазначили, що ці роботи необхідні для подальшої комплексної відбудови житлових будинків на місцях повної руйнації.

Зауважимо, завдяки співпраці з ПРООН та урядом Японії в Ірпінській міській територіальній громаді планують демонтувати до 130 приватних будівель, які найбільше постраждали під час бойових дій.

Нагадаємо, в Ірпені планують відкрити мобільний майданчик з перероблювання будівельного сміття.

Фото: Ірпінська міська рада / Telegram


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!