Київ

В Ірпені приватні будинки відбудують за єдиним комплексним проєктом

1365 0
Будинки на двох вулицях спроєктують та побудують комплексно.
Ірпінь зараз. Фото: з відкритих джерел

Ірпінь зараз. Фото: з відкритих джерел

Приватні будинки на вулиці Багірова та Гостомельському шосе в Ірпені будуть відбудовувати за єдиним комплексним проєктом всього мікрорайону. Про це сьогодні під час зустрічі із мешканцями будинків розповів мер Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, зараз розробляється візуалізація та збір даних для проєктування.

«Київська обласна військова адміністрація виділила нам 75 мільйонів. Із них 60 мільйонів ми резервуємо для відбудови цілого мікрорайону – вулиці Багірова та Гостомельського шосе та 15 мільйонів – на проєктні роботи та демонтаж. Маючи проєкт, ми зможемо працювати в напрямку залучення благодійників до комплексної відбудови мікрорайону», – зазначив очільник Ірпеня.

Читайте також: в Ірпені з'явився мурал, присвячений Бахмуту

Наразі закінчується розробка проєкту і в травні-червні 2023 року розпочнеться будівництво цих об’єктів.

Нагадаємо, в Ірпені вже демонтували 80 приватних будинків за підтримки ПРООН та фінансування Уряду Японії. Також повністю розчищено території та вивезено будівельне сміття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!