Київ

В Ірпені з'явився мурал з президенткою Європарламенту Робертою Мецолою

604 0
Мурал створили на знак вдячності за підтримку України у Європарламенті
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

В Ірпені на стіні міської бібліотеки створили новий мурал, на якому зобразили президентку Європейського Парламенту Роберту Мецолу. Поруч із портретом також написали чотири коротких поетичних рядки. Про це повідомило регіональне інформаційне агентство «ITV».

«Роберта Мецола та людина, яка постійно цей рік дуже потужно підтримує Україну. Вона повністю підтримує всі ініціативи, всю допомогу – військову, гуманітарну, фінансову. Це амбасадор України в Європарламенті», – прокоментував створення муралу Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Також він додав, що саме за цю підтримку, на знак вдячності в Ірпені і вирішили створити цей стінопис. 

Як зауважили у агентстві, ініціатори проєкту вже думають над ідеєю нового стінопису в місті. Він має нести особливий культурно-мистецький зміст. Натякнули, що скоріш за все це буде щось пов’язане із Шевченком.

Нагадаємо, раніше в Ірпені презентували новий літературний мурал. До нього увійшли 14 видатних українських письменників з різних епох. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!