В Італії від коронавірусу померло більше людей, ніж у Китаї

2969 0
Загалом у світі станом на вечір 19 березня коронавірус виявили в понад 230 тисяч людей.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Італія обійшла Китай за кількістю смертей від коронавірусу: лише за останню добу в країні померли 427 людей, пише ВВС.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

В Італії зафіксували вже 3 405 смертей від коронавірусу, тоді як у Китаї, де виник вірус та поширився на інші країни, – 3 249. Також учора в Китаї вперше за час пандемії не зафіксували жодного нового випадку зараження всередині країни: коронавірус виявили лише в 34 людей, і всі вони прибули до КНР із інших країн, переважно з Ірану, Італії та Іспанії.

Загалом у світі станом на вечір 19 березня коронавірус виявили в понад 230 тисяч людей. Найбільше хворих, окрім Італії та Китаю, в Ірані (понад 18 тисяч), Іспанії (17 тисяч), Німеччині (14 тисяч), США (10 тисяч), Франції (9 тисяч) та Південній Кореї (8 тисяч). Повністю вилікувались від коронавірусу вже 84 тисячі людей.

В Україні наразі підтвердили 21 випадок коронавірусу, три з них летальні: померли 71-річна жінка з Житомирської області, 33-річна з Чернівецької та 56-річна жінка з Івано-Франківщини. Всі вони звернулися до лікарні з ускладненнями.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

Основні симптоми – лихоманка і кашель. Лікарі нагадують, що найкращий спосіб вберегтися від зараження – дотримуватися правил гігієни і якомога частіше мити руки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!