Київ

В Іванкові на Київщині відкрили новий модульний ЦНАП

1075 0
До початку повномасштабного вторгнення росії до України такий Центр розміщувався в одній будівлі з музеєм відомої художниці Марії Примаченко. Унаслідок влучання ракети приміщення було повністю зруйноване.
Фото: КОВА

Фото: КОВА

В Іванкові на Київщині відкрили модульний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Він замінить будівлю, знищену обстрілами РФ. Будівництво, оснащення технікою і меблями нової установи стало можливим завдяки об’єднаним зусиллям Програми розвитку ООН, ЄС, Канади та Міністерства цифрової трансформації України. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Як зазначив голова КОВА Руслан Кравченко, 30 тисяч мешканців Іванківської громади зможуть отримувати якісні та доступні адміністративні послуги в єдиному місці.
 
 

Уже в новому Центрі можна зареєструвати місце проживання, бізнес, нерухомість, отримати будь-який дозвіл, довідку. Загалом йдеться про 191 адмінпослугу. У перспективі їх кількість буде збільшуватися.

Мешканців громади обслуговують 9 адміністраторів та 3 державні реєстратори. Загалом тут можуть працювати 27 осіб. Новий сучасний та зручний простір повністю обладнаний для людей з інвалідністю та відвідувачів із дітьми, має комфортну зону очікування та вільний доступ до Wi-Fi тощо.

Нагадаємо, що на Борщагівці у Києві запрацював новий офіс ЦНАП.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!