Київ

В Києві оштрафували розважальний заклад за роботу у комендантську годину

984 0
Заклад працював із порушенням комендантської години та продавав відвідувачам алкоголь

Столичні правоохоронці притягнули до відповідальності адміністратора одного із закладів громадського харчування у Печерському районі. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції Києва.

Зазначається, що попри обмеження, встановлені на період воєнного стану, заклад працював із порушенням комендантської години та продавав відвідувачам алкоголь.

«До поліції надійшло повідомлення від представника засобів масової інформації про роботу одного із закладів на вулиці Федорова. В подальшому відповідні відеоматеріали були оприлюднені в соцмережах»,— йдеться у повідомленні.

У відомстві поінформували, що правоохоронці склали протокол за ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає від 6800 до 13600 гривень штрафу.

Окрім цього, із працівниками закладу провели превентивну роботу. У поліції закликають громадян дотримуватись правопорядку та законності, не порушувати комендантську годину, яка діє у столиці з 00.00 до 05.00.

Нагадаємо, що після звернення Національної ресторанної асоціації України до Ради оборони міста, з 1 вересня київським кафе, барам та ресторанам дозволили працювати на годину довше.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!