Київ

В Києві освятили новий храм ПЦУ

493 0
Торік парафія Покрови Пресвятої Богородиці перейшла з УПЦ МП в ПЦУ
Фото: ПЦУ

Фото: ПЦУ

Києві в Дарницькому районі митрополит Епіфаній освятив храм Юрія Переможця. Про це повідомили у пресслужбі Православної церкви України.

З нагоди освячення митрополит провів літургію в храмі. Митрополит Епіфаній побажав громаді підтримки Божої, сили, здоровʼя та натхнення робити все від них залежне, щоби Україна відновлювалася та процвітала.

Голова Дарницької РДА розповів, що торік у вересні парафія Покрови Пресвятої Богородиці перейшла в підпорядкування ПЦУ з московського після зборів парафіян та отримала нового настоятеля.

За короткий час громада упорядкувала святі місця, з’явилися благодійники, які з недобудованої будівлі на території комплексу звели та оздобили новий храм.

А 17 лютого митрополит Епіфаній здійснив освячення нового храму та назвав його на честь Юрія Переможця.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!