Київ

У Києві виховательку дитсадка підозрюють у побитті дитини

615 0
Поліція розслідує факт умисних легких тілесних ушкоджень, які виявили у дівчинки

У Києві батьки звернулися до правоохоронців, підозрюючи виховательку дитсадочка у тому, що вона б'є їхню доньку. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Києва.

Зазначається, що до Голосіївського управління поліції звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці. Батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці. Правоохоронці поінформували, що після оформлення звернення, вони направили дитину на проходження судово-медичної експертизи. Для з'ясування всіх обставин події та роботи з родиною залучили співробітників ювенальної поліції.

За ст.125 Кримінального кодексу України підозрюваним загрожуватиме пів року арешту або обмеження волі на строк до двох років.

«Після отримання результатів експертизи можлива перекваліфікація правопорушення. Триває слідство»,— йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в лютому правоохоронці оголосили підозри чотирьом вихователям корекційного дитячого садка, які катували та знущалися з дітей. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!