Київ

В Києві почав працювати соціальний патруль для допомоги бездомним

556 0
Щодня команда соціального патруля доставляє 200 порцій гарячих обідів і проводить роз’яснювальну роботу.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

В Києві розпочав роботу соціальний патруль. Він надає допомогу особам без постійного місця проживання. Про це повідомляє Департамент соціальної політики КМДА.

Патруль працює на базі Будинку соціального піклування. Патрулювання здійснюється у холодну пору року ось вже 18 років поспіль: з 1 грудня до 31 березня.

Цього року соціальне патрулювання проводиться в столиці згідно з розпорядженням Київської міської військової адміністрації №764 від 2.10.2023 р.

Щодня команда соціального патруля доставляє 200 порцій гарячих та поживних обідів і проводить роз’яснювальну роботу. Вони інформують бездомних про установи, де можна отримати необхідну допомогу, місця для зігріву, а також про можливість отримання вживаного одягу, взуття та теплих речей. Вся важлива інформація також доступна у інформаційних буклетах, які роздаються соціальним патрулем.

Соціальне патрулювання було запроваджене ще у 2006 році.

Нагадаємо, у Києві в укритті Національного авіаційного університету жили безпритульні і спричинили там пожежу.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!