Київ

В Києві проведуть 4 безоплатні екскурсії зі Святим Миколаєм

470 0
Святкова прогулянка Подолом занурить в атмосферу Дня святого Миколая, розкриє цікаві деталі цього свята та як воно зародилося, а також особливі об’єкти, пов’язані з цією важливою постаттю
Фото: Управління туризму та промоцій КМДА

Фото: Управління туризму та промоцій КМДА

Для киян і гостей міста підготували 4 ексклюзивні костюмовані прогулянки містом «Від Миколая до Різдва». Про це повідомляє Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, яке організовує екскурсії спільно з Київським центром розвитку туризму.

Святкова прогулянка Подолом занурить в атмосферу Дня святого Миколая, розкриє цікаві деталі цього свята та як воно зародилося, а також  особливі об’єкти, пов’язані з цією важливою постаттю.

Маршрут: станція метро «Контрактова площа» → Церква Миколи Притиска → вул. Спаська → Церква Миколи Набережного → Церква Різдва Христового.

Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов’язковою.

Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсії відбудуться:

 

Організатори також наголошують, що екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття неподалік.

Нагадаємо, 1 грудня у Національному заповіднику «Києво-Печерська лавра» відкриється Резиденція Святого Миколая. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!