Київ

У Великій лаврській дзвіниці відкриється Резиденція Святого Миколая

721 0
Резиденцію буде відкрито щосуботи та щонеділі

1 грудня у Національному заповіднику «Києво-Печерська лавра» відкриється Резиденція Святого Миколая. Вона розміститься у Великій лаврській дзвіниці. Про це повідомляє пресслужба заповідника.

Всі охочі зможуть не лише написати листа Святому Миколаю, а й випробувати чарівну силу арки бажань, ставши під нею і загадавши свої найзаповітніші прагнення. Також відвідувачам Резиденції вдасться зустрітися зі Святим Миколаєм та зробити фото на згадку.

Водночас можна буде оглянути різдвяно-новорічні витвори митців Національної спілки художників України, Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, оригінальні твори Асоціації майстрів клаптикового шиття України (Ukrainian Quilter's Association) та дитячі малюнки художньої студії «Маленький принц».

У разі повітряної тривоги укриття працюватиме на першому поверсі Дзвіниці.

Через воєнний стан прийом відвідувачів у день відкриття відбудеться (1 грудня о 14:00) – виключно за запрошеннями.

Резиденція працюватиме до 25 грудня щосуботи та щонеділі, а також 6, 19 та 25 грудня з 11:00 до 16:00.

Раніше повідомлялося, що Велика лаврська дзвіниця вперше за 30 років стала повністю доступною для відвідування киянами та гостями міста. 

Нагадаємо, у тематичному дендропарку «Мамаєва Слобода» на  вул. Михайла Донця, 2 в Солом'янському районі Києва розпочала роботу «Головна резиденція Святого Миколая».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!