Київ

В Києві приберуть деякі блокпости

621 0
В місті приберуть старі мішки з піском та бетонні блоки з непотрібних вогневих позицій.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві повністю приберуть непотрібні блокпости, але частина інженерних споруд залишаться. Про це повідомив керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"Інженерні споруди, які й надалі повинні виконувати свою безпекову функцію для столиці, залишатимуться. Але їхні складові будуть вдосконалені: непридатні бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки замінять на нові, укріплять бліндажі, приведуть до ладу окопи", - пояснив він.
 

У так званому режимі "спання" залишать ті інженерні загородження, які матимуть значення для оборони міста. За необхідності їх оперативно повернуть на місце. На таких "сплячих" інженерних загородженнях проведуть ревізію, наголосив Попков.

Решту системи інженерних загороджень Києва, у яких немає зараз потреби, демонтують. Такі блокпости приберуть з проїжджої частини, вивезуть бетонні блоки, мішки з піском та протитанкові їжаки, будуть засипані окопи, демонтовані бліндажі.

Натомість, нагадаємо, угрупування сил і засобів оборони міста Києва проводить тренування підготовки та ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. А на початку лютого сили оборони Києва провели штабні тренування на північному кордоні України.

Станіслав Нестеренко

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!