Київ

В Києві скасували аукціон на реставрацію пошкодженої обстрілом пам'ятки на Жилянській

519 0
Будинок потребує протиаварійних робіт
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Реставрацію пошкодженої обстрілом історичної будівлі на Жилянській, 96 відклали — торги не відбулися через відсутність пропозицій. Про це свідчить інформація на сайті публічних закупівель.

Реставраційні роботи, які оцінюють у понад 12 мільйонів гривень, замовив Музей видатних діячів української культури. Відновити будинок планували до 15 жовтня цього року.

Будинок є пам’яткою історії місцевого значення, адже на початку минулого століття там проживав театральний і громадський діяч Панас Саксаганський.

Нагадаємо, внаслідок ударно-вибухової хвилі від влучання ракети неподалік будинку загальний стан історичної пам’ятки визнаний непридатним до нормальної експлуатації. Споруда потребує протиаварійного ремонту.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!