Київ

В Києві судитимуть підприємця, який продавав гуманітарку для ЗСУ

651 0
Правоохоронцями задокументовано продаж двох гуманітарки на загальну суму 20 тисяч доларів.
Фото: Київська прокуратура

Фото: Київська прокуратура

У Києві перед судом постане приватний підприємець, який продавав тепловізійні приціли та аптечки, ввезені як гуманітарна допомога для Збройних сил України. Про це повідомила столична прокуратура.

За даними слідства, фігурант організував у Києві схему незаконної реалізації гуманітарної допомоги, призначеної для захисників України. Правоохоронцями задокументовано продаж двох тепловізійних прицілів і 290 аптечок на загальну суму 20 тисяч доларів.

До суду скеровано обвинувачення у продажу предметів гуманітарної допомоги з метою отримання прибутку, вчиненому під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК).

Нагадаємо, у березні прокурори Київської обласної прокуратури скерували до Шевченківського районного суду м. Києва обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи за фактами продажу гуманітарної допомоги.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!