В Києві та області застосовують аварійні відключення світла, графіки не працюють

530 0
Низка ТЕС не працює через серйозні пошкодження.
Зруйнована російським ударом ТЕС

Зруйнована російським ударом ТЕС

Аварійні відключення світла запровадили у Києві та чотирьох областях України. У зв'язку з цим графіки обмежень не працюють. Про це повідомляє ДТЕК.

Екстрені обмеження запровадили у столиці, а також у Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях. Жителів цих регіонів попереджають, що графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

«Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації», – йдеться у повідомленні.

Як пояснив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко, дефіцит генерації в українській енергосистемі після російської атаки величезний. Низка ТЕС не працює через серйозні пошкодження.

«Прогнозувати терміни відновлення поки що зарано. Як довго триватимуть ремонти - поки невідомо», – зазначив він.

Нагадаємо, 14 січня росіяни завдали по Україні масованого ракетного удару. Окупантам вдалося пошкодити одну з українських ТЕС.

Станіслав Нестеренко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!