Київ

В Києві запустили програму оренди квартири з викупом

906 0
Для учасників бойових дій та їхніх сімей, а також внутрішньо переміщених осіб орендна плата буде вдвічі меншою.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В Києві запустили програму оренди квартир з правом викупу строком до десяти років «Domivka+. Орендуй та купуй». Про це повідомляється на сайті КП «Фінансова компанія «Житло-інвест».

Кожен охочий може взяти участь у програмі. Для учасників бойових дій та їхніх сімей, а також внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на квартирному обліку в Києві (облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов), орендна плата буде вдвічі меншою.

Для оренди з можливістю викупу пропонують вже збудовані та введені в експлуатацію квартири. Їхня ринкова вартість залишатиметься незмінною протягом усього часу дії договору та фіксованою у гривнях. Ціну житла ділитимуть на період дії договору: суму орендар має сплачувати щомісячно.

Крім цього, за програмою учасник щомісячно має сплачувати орендну плату та комунальні платежі. Одноразово треба також сплатити накопичувальний платіж за перший та останній місяці, а також резерв непередбачених витрат (3%). Щорічно – страховий платіж.

Нагадаємо, у грудні 2022 року стартувала програма «єОселя», яка пропонує кредит на купівлю житла за ставкою 3–7% річних.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!