В Київ прибула мер Парижа Анн Ідальго

1060 0
Ідальго вже вдруге за час великої війни відвідує столицю
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Паризька делегація на чолі з мером Парижа Анн Ідальго прибула до Києва з гуманітарною допомогою. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.
 
Ідальго вдруге за час повномасштабної війни відвідує столицю України. Цього разу делегація з Франції передала Києву 10 генераторів. 
 
Також пані мер виступила  зі словами підтримки у Київраді.
 
«Сьогодні я йшла містом, яке вистояло. Київ чинить опір. Як і вся Україна. Вона протистоїть, незважаючи на холод, на бомбардування, незважаючи на обмеження, оплакуючи загиблих. І ми розділяємо цю тугу з вами, вшановуючи їх», - сказала Анн Ідальго.
 
 
Вона заявила, що громадяни Європи, громадяни Франції, громадяни Парижа будуть поруч з українцями до перемоги.
 
Нагадаємо, вперше Ідальго відвідала Київ у квітні, щойно російські війська відступили з області.  Тоді з мером столиці Віталієм Кличком вони підписали Угоду про встановлення дружніх відносин між містами. 
 
Станіслав Нестеренко
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!