В обласному ТЦК розслідують інцидент, що трапився напередодні у Львові: що відомо

1662 0
Чоловіка у цивільному заштовхали в авто.

У пʼятницю, 10 листопада, у соцмережах поширюють відео, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують в авто людину у цивільному. Інцидент, імовірно, відбувся напередодні на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

В обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки повідомили, що вже розпочали перевірку.

«Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення», – йдеться у повідомленні.

Додамо, чоловіка намагались захистити жінки, коментуючи кадри, одна із них назвала дії військових «викраденням людини» та правопорушенням.

Читайте також: Хто з чоловіків може виїжджати за кордон у листопаді

Нагадаємо, у жовтні у Львівському ТЦК розпочали перевірку щодо ситуації, де нібито військові силою затягують чоловіка до приміщення. Відео з інцидентом поширили в соцмережах.

Тетяна Дзяма

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!