У Львівському ТЦК розпочали перевірку щодо ситуації між цивільним та громадянами у військовій формі

3439 0
Відео з інцидентом поширили у соцмережах.
Умовне фото

Умовне фото

У Львівському ТЦК розпочали перевірку щодо ситуації, де нібито військові силою затягують чоловіка до приміщення. Відео з інцидентом поширили в соцмережах. Про це повідомила служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

«Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи, щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку», –  йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Побиття чоловіка у ТЦК на Львівщині. ДБР розслідує інцидент

Як стверджують у соцмережах, чоловік приїхав до Львова із Києва. Після затримання, йому нібито вночі провели медобстеження, та вже на ранок доставили на полігон у Рівненську область.

Нагадаємо, що у вересні у соціальній мережі також поширювали відео інциденту у Самбірському Територіальному центрі комплектування, де били та погрожували чоловіку з Харкова. Наразі Державне бюро розслідувань встановлює обставини інциденту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!