В останній день жовтня Україну прогріє до +19°

679 0
Практично без опадів.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

В Україні 31 жовтня опади очікуються лише на Лівобережжі й у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, передає Укрінформ. 

«Без опадів, лише вночі на Лівобережжі, вдень у Донецькій та Луганській областях невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень на Лівобережжі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі − 4-9°, вдень − 8-13°, на Прикарпатті, Закарпатті та Одещині − 14-19°, у північно-східній частині країни вночі − 1-6° тепла, вдень − 5-10°», − пояснили там. 

У Києві та області 31 жовтня опади не прогнозуються. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі становитиме 5-7°, вдень − близько 10°, на Київщині вночі − 4-9°, вдень − 8-13°.

Читайте також: Чим займаються українці, коли немає світла. Опитування 

Згідно з прогнозом, 1 листопада в Україні буде без опадів. 2 листопада прогнозується невеликий дощ вночі у центральних і північних областях, вдень − у південних областях місцями невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом. На решті території без опадів. 

Температура вночі становитиме від 2° тепла до 3° морозу, в більшості західних областей − 3-8° тепла, вдень − 6-11°. У західних та південно-західних областях − 12-17°, 2 листопада на півдні Одещини − 20-22°.

У Києві та області 1-2 листопада без опадів, лише вночі 2 листопада місцями невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. У столиці температура вночі складе 0-2° тепла, вдень − близько 10°, на Київщині вночі − від 2° тепла до 3° морозу, вдень − 6-11° тепла.

Нагадаємо, у понеділок, 31 жовтня, львівʼян попереджають про погіршення видимості через туман. Вітер північно-західний з переходом на східний, 2-5 м/с. Температура вночі становитиме 4-9°, вдень – 14-19° тепла.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!