В період тестування е-квитка у львівських автобусах працюватимуть контролери

2162 0
На цьому етапі вони не штрафуватимуть пасажирів, а виконуватимуть просвітницьку роботу.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від 5 червня у Львові розпочнеться етап тестування е-квитка. У цей період на маршрутах працюватимуть контролери, що виконуватимуть просвітницьку роботу.

Джерело: пресслужба ЛМР

«На час тестування контролери проводитимуть роз’яснювальну роботу, щоб люди навчилися правильно валідувати проїзд, а водії —  видавати квитки. Дуже важливо пройти це тестування, щоб ми побачили як працює система, як відбувається валідація, як працюють водії. І, якщо будуть невеличкі недоліки, – щоб ми їх оперативно усунули і рухалися далі. І дуже важливо, аби всі пільговики, учні та студенти отримали свої транспортні картки», – зазначила заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк.

У міськраді зазначили, що на цьому етапі пасажирів не штрафуватимуть. 

Нагадаємо, що електронний квиток тестуватимуть на трьох автобусних маршрутах: 1а, 3а і 10. Всього буде залучено 28 автобусів. У 28-автобусах цих трьох маршрутів пасажири зможуть оплачувати проїзд за допомогою банківської картки або мобільного телефону з NFS через Google Pay чи Apple Pay. Також залишається можливість оплатити готівкою у водія. Однак, такі оплати теж будуть обліковуватися і водій видаватиме пасажиру видрукуваний одноразовий квиток.

На етапі тестування тариф за проїзд залишається на рівні 15 грн – при всіх способах оплати.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!