Київ

В центрі Києва через аварію на водогоні обмежили рух транспорту

370 0
Кілька житлових будинків тимчасово без води
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У центрі Києва сталася аварія на водопроводі, рух транспорту на розі вулиць Саксаганського та Еспланадної обмежено. Про це інформує Київська міська державна адміністрація.

Повідомляється, що на розі вулиць Саксаганського та Еспланадної сталося пошкодження водопровідної мережі діаметром 200 мм, через це на проїжджій частині провалився інженерний колодязь з комунікаціями. На місце вже прибула аварійна бригада «Київводоканалу».

Рух транспорту обмежений на перехресті вул. Саксаганського та Еспланадної другою та третьою смугами (проїзд можливий першою та четвертою смугами).

Тимчасово без водопостачання залишились будівлі за адресами вул. Еспланадна, 20, 20-А, 28, 30, 32, 34/2. До місця аварії спрямували автоцистерну з питною водою, яку встановили за адресою: вул. Еспланадна, 30-32.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!