У центрі Львова можна буде зареєструвати автомобіль

1740 0
Сервісні центри МВС розширюють перелік послуг, які надають у центрі Львова.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

З п’ятниці, 26 січня, новий транспортний засіб можна зареєструвати у відділені сервісних центрів МВС, що працює у приміщенні ЦНАПу на вулиці Левицького, 67. Окрім цього, тут будуть надавати декілька інших послуг сервісних центрів МВС. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Вже більше двох місяців ми працюємо у приміщенні ЦНАПу, де надаємо лише дві послуги – заміна посвідчення водія та видача довідок про несудимість. За цей час вже понад 1000 громадян отримали комфортний та швидкий сервіс в центрі Львова. Тому ми прийняли рішення збільшити перелік послуг в цьому відділенні і почали з тих, що не потребують створення додаткової інфраструктури», – сказав в.о. начальника регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький.

Читайте також: У львівських ЦНАПах протермінували видачу майже 6 тисяч паспортів

У відділенні сервісних центрів МВС на вулиці Левицького, 67, окрім заміни посвідчення водія та видачі довідок про несудимість, можна зареєструвати новий транспортний засіб, перереєструвати його у зв’язку зі зміною прізвища чи місця проживання фізичних осіб, зміною найменування чи адреси юридичних осіб, а також зняти транспортний засіб з обліку у зв’язку з вибракуванням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!