В Україні адаптивний карантин продовжили до кінця березня 2022 року

1244 0
Всі правила доступу до публічних місць із Covid-сертифікатами, щодо носіння масок і дотримання дистанції залишаються в силі.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Кабінет міністрів вирішив продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 березня 2022 року. Про це оголосив сьогодні під час засідання уряду прем’єр Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна.

«Щоб максимально ефективно протидіяти пандемії та захистити здоров’я людей, уряд продовжує адаптивний до 31 березня 2022 року», – каже Денис Шмигаль.

Читайте також: Львівщина переходить в «жовту» зону карантину. Що це означає

За його словами, карантин триватиме, щонайменше, протягом I кварталу наступного року. Також прем’єр додав, що це означає, що всі правила доступу до публічних місць із Covid-сертифікатами, щодо носіння масок і дотримання дистанції залишаються в силі.

Нагадаємо, що у Міністерстві охорони здоров’я посилюють карантинні обмеження в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. Наразі МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин, які будуть передбачити, що і в жовтій рівні епідемічної небезпеки для роботи в карантинних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації як для працівників, так і для відвідувачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!