Політична реклама

В Україні хочуть скасувати податкові пільги

1081 0
Кабмін ініціюватиме скасування близько половини існуючих сьогодні пільг з ПДВ та податку на прибуток у рамках перегляду системи податкових пільг в Україні.

Про це пишеТСН з посиланням на Дзеркало тижня. 

"Зараз відповідні можливості вивчаються на рівні департаментів міністерств. Далі з ними працюватиме спеціальна комісія, яка створюється з представників Мінфіну, Міндоходів та Мінекономрозвитку. За попередніми оцінками, може йтися про скасування більше половини існуючих сьогодні пільг", - зазначив співрозмовник у уряді. 

Згідно з проектом пропозицій, підготовлених до Державної програми щодо активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, відповідне зростання надходжень до держбюджету заплановано на рівні 15-20 млрд гривень. Ревізія може стосуватися, перш за все, податку на прибуток і ПДВ. 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!