В Україні хочуть запровадити відеофіксацію іспитів на права

2231 0
Міністерство внутрішніх справ України планує запровадити фото- і відеофіксацію під час здачі іспитів на водійські права.
фото: silske.org

фото: silske.org

Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, інформує Громадське.ua.

«Наступний етап в частині іспитів — у нас буде впровадження фото- і відеофіксація процесу складання іспитів як у теоретичній, так і (що для нас більш пріорітетно) у практичній частині», — повідомив він.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

За його словами, у машинах будуть встановлені спеціальні відеореєстратори. «Відповідно, рішення екзаменатора можна буде оскаржити. У такому випадку буде скликатися комісія», – додав Владислав Криклій.

Нагадаємо, 1-го липня Головний сервісний центр МВС презентував нові екзаменаційні питання зі знань Правил дорожнього руху, за якими складатимуть іспити для отримання посвідчення водія.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!