В Україні почали щеплювати від Covid-19 колективи компаній. Як подати заявку

2177 0
Їх щеплюють вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech.
фото: уп

фото: уп

В Україні розпочалася вакцинація проти Covid-19 тих компаній, які мають у своєму штаті понад 50 людей, охочих щепитися. Їх щеплюють вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Станом на 21 червня 2021 року вже зареєстрували 1 447 заявок на вакцинацію колективів, загалом на 216 893 особи.

Як пояснює пресслужба Міністерства охорони здоров’я, організовані колективи вакцинують у кожному регіоні України в тій послідовності, в якій вони записувалися через контакт-центр МОЗ. Цей процес відбуватиметься поступово та залежатиме від кількості мобільних бригад з імунізації.

Читайте також: Як і де можна отримати другу дозу вакцини від коронавірусу

Як подати заявку на вакцинацію проти коронавірусу від організованого колективу:

  • Визначте відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації.
  • Складіть поіменні списки працівників, охочих вакцинуватися. Таких людей має бути не менше 50. Слід враховувати, що одна мобільна бригада може зробити близько 100 щеплень на день.
  • Залиште заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації у контакт-центрі МОЗ за номером 0 800 60 20 19.
  • Коли підійде час вакцинації колективу, регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

 

Нагадаємо, що за два дні роботи центрів вакцинації населення на Львівщині, 19 та 21 червня, щеплення від коронавірусу отримала 1521 людина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!