В Україні починається реєстрація на пробне ЗНО. Вартість

2507 0
Зареєструватися можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
фото: images.unian.net

фото: images.unian.net

З 9 по 31 січня на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти можна буде зареєструватися на пробне ЗНО, інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Школа мрії у селі. Чому до Наварії з'їжджаються вчитися з усіх околиць

Львів'яни можуть зареєструватися на пробне ЗНО за посиланямВартість одного пробного ЗНО для одного учасника складає 132 грн.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня – з української мови і літератури, з інших предметів – 6 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!