В Україні поновили вимогу вклеювання фото у паспорт

1446 0
Ця вимога була призупинена на період коронавірусного карантину.
Умовне фото

Умовне фото

В Україні поновилися вимоги щодо вклеювання фото в паспорт-книжечку по досягненню 25 і 45 років. Ця вимога була призупинена на період коронавірусного карантину. Про це повідомляє МВС.

«В Україні з 1 липня 2023 року рішенням Уряду скасували карантин, запроваджений через пандемію COVID-19. У зв’язку з цим відновлюються строки для вклеювання фотографій у паспорт громадянина України зразка 1994 року (у вигляді паспорта-книжечки) по досягненню особою 25- чи 45-річного віку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ЦНАПах Львова продовжили термін зберігання оформлених паспортів

Таким чином, українці, яким виповнилося 25 або 45 років в період з 13 березня 2020 року (коли дана норма була припинена) по 24 січня 2022 року, зобов'язані звернутися в найближчий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), щоб вклеїти актуальне фото в паспорт. Це потрібно зробити до 1 серпня поточного року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!