Зеленський хоче продовжити воєнний стан в Україні. Оновлено

4996 0
Президент вніс до парламенту проєкт закону 19 квітня.
Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроєкт про продовження воєнного стану в Україні. Відповідний законопроєкт опублікували на сайті Ради.

Президент вніс до парламенту цей проект закону 19 квітня і пропонує продовжити воєнний стан з 05 години 30 хвилин 25 квітня 2022 року строком на 30 діб, тобто до 25 травня. Документ передали на розгляд керівництву Верховної Ради. 

Попередні два укази Зеленського про воєнний стан також охоплювали періоди у 30 днів.

Читайте також: Що таке воєнний стан і як він працює в Україні

Нагадаємо, що 24 лютого президент Володимир Зеленський запровадив воєнний стан у зв’язку з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він мав тривати до 26 березня.

14 березня Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт про продовження воєнного стану в Україні. Тоді дію воєнного стану в Україні продовжили ще на 30 діб – з 05:30 год 26 березня майже до кінця квітня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!