В Україні різко зросла вартість водійських прав, теоретичного та практичного іспитів

3564 0
Нові ціни будуть чинними вже з 1 січня.
Умовне фото

Умовне фото

У 2024 році в Україні зміниться вартість видачі водійських посвідчень, складання іспиту та реєстрації автомобіля. Про це свідчить інформація у постанові Кабміну. 

Вартість посвідчення водія зросте з 26 до 230 грн, теоретичний іспит коштуватиме 250 грн (досі було 13 грн), практичний іспит – 420 грн.

А реєстрація авто та перереєстрація з видачею свідоцтва в електронній формі та присвоєнням номерів вартуватиме 350 грн (досі було 200).

Читайте також: В Україні запровадили нові правила отримання посвідчення водія. Що змінилося

Нагадаємо, відтепер українці можуть складати теоретичний іспит в сервісному центрі МВС без навчання в автошколі. Раніше майбутні водії повинні були проходити теоретичну частину навчання в акредитованому закладі.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!