В Україні стартував конкурс літературних подкастів про українських письменників

724 0
Призовий фонд становить 200 тисяч гривень.

В Україні стартував конкурс літературних подкастів про українських письменників і письменниць: «КрутеЗНО-2023: Письменники у твоєму плеєрі», про це повідомив український письменник Сашко Дерманський.

За його словами, організували конкурс Київська Мала академія наук, сервісна соцмережа про книги LitCom та творча агенція «Баляндраси»

Призовий фонд «КрутеЗНО: письменники у твоєму плеєрі» становить 200 тисяч гривень. Винагороду розподілять між переможцями та призерами у 5-х номінаціях:

  • переможці у кожній номінації – учасники з категорій «Експертний літкаст» та «Учнівський літкаст» – отримають по 15 тисяч гривень (2 переможці в кожній номінації);
  • призери з кожній номінації – учасники з категорій «Експертний літкаст» та «Учнівський літкаст» – отримають по 5 тисяч гривень (2 призери в кожній номінації).

Всі учасники КрутеЗНО-2023 отримають цінні подарунки від організаторів та партнерів конкурсу.

З деталями можна ознайомитися на офіційному сайті конкурсу.

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення до 1 листопада приймає заявки на премію імені Максима Рильського за переклади творів зарубіжних авторів українською мовою, а також переклади мовами народів світу надбання українських класиків.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!