В Україні заборонили продаж цигарок та алкоголю у duty-free

2273 0
Завдяки цьому рішенню державний бюджет щорічно отримуватиме додаткові надходження у розмірі 5-7 мільярдів гривень.
Фото умовне

Фото умовне

Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який забороняє в Україні продаж цигарок та алкоголю у дюті-фрі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат України Ярослав Железняк.

«Закон про заборону схеми по цигаркам та алкоголю в дюті-фрі прийнято! За – 276. Дякую всім», – написав він.

За його словами, завдяки цьому рішенню державний бюджет щорічно отримуватиме додаткові надходження у розмірі 5-7 мільярдів гривень.

Читайте також: В Україні заборонили рекламу та виробництво електронних сигарет. Чи можна буде їх придбати 

Нагадаємо, Верховна Рада схвалила закон про запровадження електронної акцизної марки. Це надасть можливість простежувати обіг алкогольних та тютюнових виробів. Електронні марки замінять паперові з 1 січня 2026 року.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!