В Україні запрацювали гарячі лінії для вступників. Куди телефонувати?

2315 0
Із 1 липня у Міністерстві освіти і науки розпочали роботу консультативні телефонні лінії з питань вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Фахівці МОН та волонтери громадської організації «Фонд «Відкрита політика» консультуватимуть громадян з питань вступу та реагуватимуть на можливі факти порушення законодавства. Про це повідомляє портал Вища освіта.

Стаціонарний номер гарячої лінії: (044)-481-32-15.

Мобільний номер: 068-951-25-13.

Номер для дзвінків з території Криму та тимчасово непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей: 050-550-54-11.

Консультативні телефонні лінії працюватимуть протягом усієї вступної кампанії.

Окрім того, Міністерством організовано прийом громадян щодо питань вступу до вищих навчальних закладів. Звертатися варто за адресою: Київ, проспект Перемоги, 10, кімната 122.

Нагадаємо, Міністерство освіти та науки України вводить ряд змін, які чекають на вступників та вищі навчальні заклади у 2016 році. У прес-службі освітнього відомства повідомили, що під час нинішньої вступної кампанії будуть введені вісім основних змін.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!