В Україні зареєстрували китайську вакцину від коронавірусу

1112 0
Раніше МОЗ зареєструвало вакцини Pfizer та AstraZeneca для профілактики COVID-19.
Фото: 112.international

Фото: 112.international

В Україні зареєстрували вакцину для профілактики виробництва компанії Сіновак (Sinovac Biotech), яка називається CoronaVac. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров'я України з питань європейської інтеграції Ігор Іващенко.

Читайте також: Коронавірус став агресивнішим. Львів’ян закликають дотримуватися карантину

Вакцину зареєстрували, за його словами, на підставі клінічних досліджень щодо її безпечності та матеріалів, які надав виробник.

Це уже третя вакцина, яка отримала дозвіл на застосовування в Україні. Раніше МОЗ зареєструвало вакцини Pfizer та AstraZeneca для профілактики коронавірусної інфекції.

Читайте також: Як проходить вакцинація від коронавірусу у Львові. Від питань до відповідей

Нагадаємо, що на Львівщину прибули 42 тисячі доз вакцини від коронавірусу. Щеплення вакциною Oxford/AstraZeneca, яка виробляється на потужностях Serum Institute (Індія) і має локальну назву Covishield, розпочалося 25 лютого. Вакцинацію проводять уже чотири навчені бригади. Одна із мобільних бригад вже отримала сертифікат на щеплення вакцинацію Pfizer. Коли прибуде вакцина ця чи наступна партія AstraZeneca не відомо. Детальніше про вакцинацію від коронавірусу у Львові, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!