В «Укренерго» просять українців зменшити споживання електроенергії

808 0
Українців зменшити споживання електроенергії у вечірні години.
Умовне фото

Умовне фото

Нічна атака рф по території України не завдала пошкоджень енергетичній інфраструктурі, але, незважаючи на це, в енергосистемі спостерігається зниження доступного обсягу потужності та резервів. Про це повідомила пресслужба НЕК «Укренерго».

Зокрема, зниження потужностей насамперед пов'язане з ремонтними роботами на енергоблоках електростанцій, які зазнали масованих ударів росіян протягом осені-весни. Зупинені енергоблоки не виробляють електроенергію, тому енергосистемі потрібно активувати всі доступні резерви для забезпечення споживачів електрикою. У зв’язку з цим «Укренерго» просить українців зменшити споживання електроенергії у вечірні години – з 19.00 до 22.00.

Читайте також: Львів'ян закликають не вказувати свої адреси на фейкових каналах про відключення світла

«Допомогти енергосистемі може кожен, знизивши своє споживання у вечірній час – з 19:00 до 22:00. Вимкнувши кілька електроприладів або використовуючи їх вдень чи вночі, ви допомагаєте зменшити навантаження на енергосистему та полегшити її балансування», – йдеться у повідомленні.

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!