В уряді планують підвищити зарплати вихователів дитсадків

2294 0
Також серед мотиваційних заходів є збільшення тривалості відпустки та грошова допомога випускникам вишів, які укладуть угоду на працевлаштування.
фото: lutsk.rayon.in.ua

фото: lutsk.rayon.in.ua

В уряді планують підвищити соціальний статус педагогів, які працюють у закладах дошкільної освіти. Про це повідомляють на сайті Оsvita.ua.

Відповідні заходи відбудуться у межах програми розширення мережі закладів дошкільної освіти, що запланована Кабінетом Міністрів.

Читайте також: У школах вчитимуть медіаграмотності

«Починаючи з 2021 року щонайменше 10% педагогічних працівників закладів дошкільної освіти підвищуватимуть професійну кваліфікацію за новими програмами. Водночас Уряд подбає про підвищення соціального статусу педагогів, зокрема через збільшення рівня заробітної плати», - йдеться у повідомленні Кабміну.

Також серед мотиваційних заходів, передбачених Кабінетом Міністрів, є збільшення тривалості відпустки та грошова допомога випускникам вишів, які укладуть угоду на працевлаштування.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!