В уряді визначилися, якого числа вводити локдаун

34818 0
Раніше уряд зобов'язали повідомляти про додаткові обмеження не пізніше, ніж за сім днів до початку їхньої дії.
Photo by Ross Sneddon on Unsplash

Photo by Ross Sneddon on Unsplash

Локдаун в Україні діятиме з 23 грудня по 15 січня. Про це повідомляє Сегодня з посиланням на джерело в Кабінеті міністрів.

«Варіант на два тижні відхилили. Зупинилися на датах з 23 грудня по 15 січня. Подробиці будуть вже цієї середи»заявив співрозмовник видання.

Читайте також: Чехія планує пом’якшити карантинні обмеження

Нагадаємо, сьогодні представники Кабінету Mіністрів, відповідальні за запобігання поширенню коронавірусної інфекції, збиралися на нараду, щоб дати прогнози розвитку епідемічної ситуації та визначитися, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і коли. 

Очільник парламентської фракції «Слуга народу» Арахамія оцінює ймовірність введення жорстких карантинних заходів на певний період у 90%. Він повідомив, що уряд готує «інтелектуальний локдаун», це не буде повний карантин, який був навесні, а скоригований на реалії в кожному регіоні. Арахамія також допустив припинення роботи громадського транспорту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!