В яких ЦНАПах Львова можна перереєструвати вживаний автомобіль. Адреси

1622 0
У львівських ЦНАПах з'явилась нова послуга
Фото умовне

Фото умовне

У Центрах надання адміністративних послуг можна реєструвати не лише нові, а й вживані транспортні засоби. Для цього потрібно мати документи про проведення експертного огляду авто.

Джерело: пресслужба ЛМР

Як пояснюють у департаменті адміністративних послуг ЛМР, така послуга дозволяє максимально заощадити час людини. Адже раніше реєструвати у ЦНАП можна було лише нові транспортні засоби.

Умовою отримання послуги є наявні підтверджуючі документи про проведення експертного дослідження, що дійсні 10 днів. Після оформлення необхідних документів адміністратором ЦНАП, людина отримає свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номерний знак безпосередньо у ЦНАП.

Ця послуга доступна у ЦНАПах за такими адресами:

  • вул. К. Левицького, 67;

  • просп. Ч. Калини, 72а;

  • м. Винники (вул. Галицька, 12).

Читайте також: У львівських ЦНАПах знову можна обміняти водійське посвідчення

Щоб отримати послуги, попередньо потрібно зареєструватись на сторінці ЦНАП. Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795; 093 297 57 95. Telegram ЦНАПу.

Нагадаємо, що у ЦНАПах Львівської громади можна отримати дві нові послуги від Патрульної поліції Львівської області.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: ЦНАП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!