Вчора у Львові горіли складські приміщення. Є постраждалі

4899 0
Інцидент трапився у четвер, близько 12 години на вул. Хуторівка.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У четвер, 21 березня, близько 12 години у Львові на вул. Хуторівнка зайнялися складські приміщення. Про це повідомила пресслужба ДСНС. 

«Пожежа виникла в виробничо-складському приміщенні цегляної будівлі, критої руберойдом, розміром 25х13 м. До місця події виїхали рятувальники м. Львова за підвищеним номером виклику. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику з вікон та дверей будівлі вибивався густий чорний дим. Горіла макулатура», – вказують рятувальники.

Внаслідок пожежі опіки отримали чоловік та жінка, проте вони відмовились від госпіталізації. 

Наразі правоохоронці встановлюють причини займання. 

Нагадаємо, що внаслідок нічної повітряної атаки рф проти 22 березня на Львівщині постраждав об’єкт енергетичної інфраструктури. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!