Київ

Вчительку, яка знущалась з дітей в школі на Оболоні в Києві, звільнили

1176 0
Голова району каже, що у школі «є багато проблемних питань».

Вчительку молодшої школи №216, яка знущалась з дітей в школі на Оболоні в Києві, звільнили. Про це повідомив очільник району Кирило Фесик.
 
Він розповів, що згідно з першими результатами перевірки, було підтверджено булінгу з боку вчителя.
 
«Щодо вивчення питання булінгу в цій школі продовжує працювати комісія Управління персоналу та правового забезпечення Департаменту освіти і науки КМДА», – додав Фесик.
 
Наразі досліджуються та встановлюються причини ситуації для прийняття подальших висновків і кадрових рішень.
 
За словами голови Оболонської РДА, у школі «є багато проблемних питань», тому він взяв під особистий контроль діяльність школи №216.
 
«Як голова району, особисто перебуваю на прямому контакті з батьками учнів цієї школи, з будь-яких питань завжди можете розраховувати на мою увагу і вирішення районних питань. Переконаний, що вже невдовзі весь колектив школи та мешканці нашого району зможуть побачити позитивні зміни», – запевнив Кирило Фесик.
 
Додамо, вчителя звільнили за згодою сторін. За словами батьків, імовірно директор покривала колегу, оскільки навідріз відмовлялася звільняти вчителя, коли батьки вказували на ознаки булінгу щодо учнів.
 
 
Нагадаємо, у столичній школі №216 вчителька знущалася з дітей у третьому класі. Окрім цього батьки скаржаться, що викладачка розмовляє російською мовою та застосовує фізичну силу до учнів. Відомо, що поліція вже зареєструвала дану подію, за результатами перевірки якої буде прийнято рішення щодо правової кваліфікації.
 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!