Великдень у Шевченківському гаю у Львові відсвяткувала рекордна кількість відвідувачів

3561 0
Вчора свято «Великдень в Гаю» відвідало понад 13 тис осіб.
фото: Євгеній Кравс

фото: Євгеній Кравс

Як повідомив директор Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького Роман Назаровець, вчора свято «Великдень в Гаю» відвідало понад 13 тис осіб, пише прес-служба ЛМР.

«Вчора у нас була рекордна кількість відвідувачів – 13 тис 171 людина. На жаль, після вчорашнього святкування зранку ми вивезли з Музею 5 тракторів сміття, нарахували 46 поломаних лавок, де-не-де понищено паркани і сітку. Тому дуже просимо наших відвідувачі дотримуватись культури поведінки та не хуліганити», – говорить він.

Читайте також: Як львів'яни святкують Великдень у гаю. Фото

Святкування Великодня в Шевченківському гаю продовжується і сьогодні. У програмі святкувань передбачений політ на повітряній кулі, відкриття експозиції «Козацький човен XVII ст.», великодній флешмоб «Алеєю Благословення», який має об’єднати понад 1000 осіб, виступи етногуртів, привітання від християнських спільнот, громадських організацій, майстер-класи та презентації народних ремесел.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!