Великобританія відкриває консульство у Львові

3515 0
З Києва до Львова переводять частину співробітників посольства та їхніх родичів.
Фото: get-visa.ua

Фото: get-visa.ua

Уряд Великобританії прийняв рішення тимчасово перевести частину співробітників посольства та їхніх родичів з Києва до Львова, де відкриють офіс для надання консульських послуг. Про це повідомляють на сайті уряду.

Читайте також: «Це загальноєвропейська справа». Іноземці, які лишаються у Львові, попри можливе вторгнення Росії

Зазначається, що посольство у Києві залишається відкритим, але не зможе надавати консульську допомогу. Те, що британське представництво залишається у столиці України, повідомила у Twitter посолка Великої Британії Мелінда Сіммонс.

В офісі у Львові прийом громадян буде здійснюватися тільки попереднім записом.

На тлі можливого вторгнення Росії Велика Британія закликала своїх громадян залишити Україну.

Читайте також: «Вимкнені телефони, є жива черга». Як працює Генконсульство Росії у Львові

Нагадаємо, до Львова вже переїхало посольство США. Враховуючи погіршення безпекової ситуації через накопичення російських військ на кордоні, уряди кількох країн одразу вирішили перенести свої посольства до Львова. Зокрема, йдеться також про Австралію, Канаду і Німеччину.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!