Верховна Рада передбачила кошти на перевезення пільговиків

2206 0
Верховна Рада України передбачила 1,9 млрд гривень на забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян в 2016 році. Відповідний законопроект №4024 у вівторок, 18 лютого, підтримали 245 народних обранців.

Компенсація витрат за проїзд пільговиків у громадському транспорті буде здійснюватися за рахунок перерозподілу коштів у державному бюджеті. Відповідно до прийнятого Закону, місцеві бюджети на цю мету отримають понад 1,9 млрд гривень з коштів субвенції, передбаченої для надання пільг та житлових субсидій населенню.

Для Львівщини на компенсацію перевезення пільгових категорій населення передбачено 87,8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 8 лютого львівські перевізники, які обслуговують міські та приміські маршрути скасували пільговий проїзд до початку квітня. Відповідна інформація з’явилась на сайті ЛОО ВГО «Всеукраїнська Асоціація автомобільних перевізників». Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, такі їх дії не відповідають Закону.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!