Верховна рада України таки проголосувала «За» легалізацію медичного канабісу

767 0
Йдеться про закон #7457, за який голосували вже у другому читанні.
Фото умовне

Фото умовне

Депутати Верховної ради України проголосували «За» закон #7457, у якому йдеться про легалізацію медичного канабісу. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк. 

«За» законопроєкт проголосували 245 депутатів. В той час як «проти», або ж «утримались» в основному депутати партій «Європейська солідарність» та «Батьківщина». 

Читайте також: Уряд зробив крок до легалізації медичного канабісу

У законопроєкті #7457 йдеться про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни. 

Нагадаємо, що львівська лікарка Людмила Звір-Мацко розповіла Tvoemisto.tv про те, хто найбільше очікує на медичний канабіс та чи є надія, що підтримка таки буде. 

Володимир Федорович

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!