Від хвороби померла відома львівська лікарка

12085 0
Про дату й місце прощання з покійною повідомлять згодом.
Фото: zusdmc.lviv.ua

Фото: zusdmc.lviv.ua

У понеділок, 16 жовтня, після тривалої боротьби з важкою хворобою померла докторка медичних наук та завідувачка педіатричного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Лариса Костюченко. Про це повідомили в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

«Лічені дні залишалися до її 55-ліття. І ми вірили, що обов'язково привітаємо свою колегу й товаришку, з іменем якої нерозривно пов'язана історія нашої клініки, її становлення та розвиток. Подумки молилися за Ларисине одужання, якого так щиро їй бажали. І вірили. Як вірила вона, сильна й непохитна на шляху до будь-якої», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Лариса Костюченко довгий період хворіла на рак.

Читайте також: У Львові помер відомий медик-ендокринолог

Лариса Костюченко є дитячою імунологинею та лікаркою вищої категорії. Також вона авторка 120 наукових робіт, зокрема співавторка національного підручника з дитячої імунології, протоколів лікування за спеціальністю «дитяча імунологія», алгоритмів та національних настанов лікування хворих на первинні імунодефіцити.

Про дату, час і місце прощання з покійною повідомлять на сторінці Західноукраїнського центру додатково.

Нагадаємо, що нещодавно померла українська співачка та акторка Ніна Матвієнко. 
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!