Від початку війни на Львівщині викрили понад 100 колаборантів

1054 0
Вони проводили підривну діяльність на користь ворогу.
Фото умовне

Фото умовне

Від початку повномасштабного вторгнення на території Львівської області СБУ викрила понад 100 зловмисників, які працювали на росію Про це під час брифінгу повідомила речниця СБУ у Львівській області Роксолана Яворська.

«Від початку повномашстабного вторгнення на території Львівщини затримали більше 100 імовірних зловмисників – колабораціоністів, державних зрадників та осіб, які сприяють ворогу», – зазначила вона.

Читайте також: На Львівщині викрили росіянина, який розповсюджував пропаганду

Окрім того, ще шести бойовикам терористичних організацій «лнр/днр», які воювали та потрапили в полон на рубежах нашої держави, загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. 

Нагадаємо, що на Львівщині викрили ще трьох прихильників росії, що проводили підривну діяльність на користь ворогу.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!